Utforska träden och gör roliga cirkusutmaningar!

Vad är träden för varelser, vad gör de för nytta och hur fungerar de egentligen?
Med inspiration av boken "Trädens hemliga liv" av Peter Wohlleben har vi skapat en rolig och lättillgänglig äventyrsvandring för hela familjen. Lär er om alla fantastiska träd, njut av naturen och ta del av roliga cirkusutmaningar!

Trädvandringen med QR-koder

En perfekt aktivitet för skolklassen, barnkalaset eller den lediga efter-middagen med familjen. Vandringen består av åtta stationer där deltagarna vid varje station läser av en QR-kod och får se en video. 

Det enda som behöver förberedas är att välja en lämplig plats och sätta upp de utskrivna bladen i en slinga. Varje grupp som går slingan behöver en mobil eller platta som kan läsa QR-koder (det brukar räcka med mobilens kamera).

Kontakta oss på

info@cirkusforframtiden.se för mer info. Eller ring: 0704-361360
Du kan även ladda ned materialet HÄR. 

NYHET! Nu finns Trädvandringen som app!
"KaravanCirkus" - testa den i
 Folkets Park hela sommaren 2023

Trädvandringen finns nu som app! Nu kan du göra trädvandringen direkt från din mobil. För att delta i Trädvandringen behöver du ladda ner appen KaravanCirkus – appen är gratis och kommer vara din guide till äventyrsvandringen.

Tillgänglig hela sommaren 2023 i Folkets Park i Malmö!

Så här fungerar det:
Ladda ner appen KaravanCirkus till din telefon eller surfplatta och ta dig till Folkets Park. När du öppnar appen kommer du se en karta över parken och på kartan ser du en blå prick – där befinner du dig. Du ser också utplacerade pins på kartan – det blir som en skattjakt att försöka hitta dem!
När du kommer tillräckligt nära en av stationerna låses stationen upp och du får höra en kort berättelse om vad alla våra fantastiska träd hittar på hela dagarna. Efter att du lyssnat klart klickar du dig vidare till Cirkusutmaningen – en video med en rolig cirkusutmaning som att göra tillsammans med vänner och familj.

Lycka till och ha en rolig trädvandring!