SKOLPROJEKT

ÄVENTYRSVANDRINGAR, ÅK 1-4
Äventyr i fickformat förpackat i QR-koder som ligger redo att skrivas ut och sättas upp av valfri pedagog eller lekledare. Välj på två roliga och spännande äventyr där barnen får vara hjältar, genomföra cirkusutmaningar och samarbeta samtidigt som de lär sig om naturen eller får formulera egna utopier.


ZOMBIEÄVENTYR, ÅK 4-5 
Zombieäventyret är ett pedagogiskt äventyrscenario där vi arbetar utifrån metoden Deltagande Devising. Det betyder att de unga som deltar i våra aktiviteter och scenarion kan påverka handlingen och agera självständigt utifrån egna initiativ. Vi skapar äventyrliga scenarion där barnen är aktiva och kan påverka handlingen. Det är barnen som får vara hjältar och det är de som löser situationen. Samtidigt som de upplever skogen och all dess magi lär de sig nya saker.

FÖRESTÄLLNING, GYMNASIET

Cirkusföreställningen Vadå? är en humoristisk gestaltning av vår samtid. Med surrealism förmedlar Vadå? känslan av ett liv i ovisshet. Vad är det för framtid vi går till mötes och finns det någon därute som kommer att rädda oss? Någon slags Godot som vi alla väntar på…

I samband med föreställningen går det att boka vårt efterarbete där vi träffar ungdomarna som såg föreställningen och jobbar vidare med tematiken.