En tragikomisk cirkus- & teaterföreställning

inspirerad av "I väntan på Godot"

Målgrupp: GYMNASIUM & FOLKHÖGSKOLA

Teater- & cirkusföreställningen VADÅ? är en tragikomisk föreställning om tiden vi lever i just nu. En tid där framtiden känns osäker och ingen riktig vet vad vi ska göra åt situationen.


Två tanter har fastnat vid vägens slut och vet inte vad de ska göra. De väntar på att någon ska komma och rädda dem, men de vet inte vem denna någon är.


VADÅ? är en satir som riktar sig till unga vuxna/en vuxen publik och som på ett humoristiskt sätt med cirkus som verktyg sätt vrider och vänder på vår tids stora frågor. Vad är det för framtid vi går till mötes och finns det någon därute som kommer att rädda oss? Någon slags Godot som vi alla väntar på...

För Gymnasium & Folkhögskola

Vi kommer gärna och spelar på ert gymnasium eller folkhögskola! Vid skolföreställningar erbjuds även möjlighet att delta i för- och/eller efterarbete kopplat till föreställningen.

Kontakta oss för mer info och bokning av föreställningen. Ni kan även ladda ner vårt utbudsblad för mer info om lokalkrav. Vi är dock anpassningsbara, så skulle ni ej ha lokalkrav som matchar - hör av er ändå så ser vi om vi kan anpassa föreställningen utefter era lokaler.

Idé, manus, artister: Ida Stenman & Christoffer Remberger

Cirkusregi & yttre öga: Nalle Laanela & Liza Fry

Ljusdesign: Theodor Ryan

Kostym: Åsa Gjerstad

Koreografistöd: Sarah Bellugi-Klima

Turnétekniker: Adrian Kautsky & Jesper Johannesson