LÄGER

FÖR BARN OCH UNGA

Vi arrangerar läger för barn och unga med tema cirkus, natur och kultur. Det kan vara vandringar, paddling, klättring, överlevnadsläger, skidturer, cirkusläger eller nått annat skoj. Vad vi gör kommer först och främst att baseras på vad ni ungdomar vill göra. Om du är mellan 8-20 år och vill veta mer - tveka inte att höra av dig till oss och kolla upp vad vi har på gång. Eller kom med en egen idé så kanske vi kan genomföra den tillsammans med dig!


Exempel på tidigare läger

Cirkusläger på Karavan (8-12 år) - Lär dig en massa nya häftiga cirkuskonster och testa på akrobatik, jonglering och massa annat. Tillsammans utforskar vi cirkusens spännande värld samtidigt som vi leker och utmanar varandra i kreativitet, samarbete och mod!


Paddlingsläger längs Rönneå (16 - 19 år) - Vi paddlar, sover i tält och äter ute i naturen.


Fantasylajv för hela familjen - Vi åker till GIMLEBY, ett fantasyäventyr som hämtar inspiration ifrån “Sagan om ringen”, “Game of thrones”, "Vikings" och nordisk mytologi. https://www.lajv.info


Klättringläger i Kullaberg (16-19 år) - Lär dig grunderna i klippklättring! Två dagars utomhus klättringsläger i berg med övernattning i tält och eller vindskydd.


Zombieöverlevnadsläger (16-19 år) - Ett spännande äventyr där du lär dig klara dig i skogen och hur du kan hjälpa dina vänner så de också klarar sig